Project Description

Autodesk Certified Professional

Certificarea Autodesk Certified Professional (ACP) este creată pentru profesioniști și studenți care doresc să avanseze dincolo de nivelul de bază Autodesk Certified User. Această certificare este indicată pentru specialiștii care dețin cunoștințe avansate și care pot îndeplini sarcini avansate de workflow și design. ACP este certificarea potrivită pentru profesioniștii Autodesk care au o experiență de cel puțin 400 ore de lucru cu aplicațiile Autodesk. Certificarea la nivel Profesional demonstrează un set de competențe care îi diferențiază pe deținătorii ei atunci când caută un job sau urmăresc să avanseze în carieră.

Deținerea unei certificări Autodesk Certified Professional poate ajuta la progresul mai rapid în carieră, o mai bună productivitate și  credibilitate pe piața muncii.

Aveți nevoie de ajutor să vă decideți care dintre certificări este potrivită pentru dvs.?

Vedeți care este diferența dintre cele două niveluri de certificare.

Resurse de învățare pentru certificările Autodesk

Pregătirea studenților pentru certificare este o mare responsabilitate. Puteți profita de resursele de învățare oferite de Certiport care vă vor face viața mai ușoară cu materiale de curs și teste de simulare.

Conținutul profesional de învățare de la CADLearning este creat să maximizeze performanța în aplicațiile Autodesk 2D si Autodesk 3D, aplicațiile de inginerie și media.

Global eTraining este un furnizor canadian de soluții de învățare interactive cu peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea și livrarea de soluții de învățare asistate de calculator.

Teste de simulare Gmetrix

Evaluări bazate pe performanță și instrumente de pregătire pentru examen, create pentru a vă ajuta să obțineți certificări în domeniul IT&C. Mulți dintre studenții dvs. vor dori să își evalueze cunoștințele asupra aplicațiilor înainte de a intra în examenul de certificare. Mai mult, educatorii vor dori să evalueze cunoștințele cursanților. În acest scop, Certiport lucrează cu GMetrix pentru a oferi cele mai performante teste de evaluare din industrie. Aceste teste conțin funcționalități de raportare și analiză pentru a vă asigura ca elevii dvs. sunt corect pregătiți pentru examenul de certificare.

De ce să parcurgeți testele de evaluare GMetrix?

  • Replicați un mediu de testare similar unei testări în timp real
  • Învățați mai eficient cu ajutorul întrebărilor de test adaptate la progresul dvs.
  • Obișnuiți-vă cu mediul real de testare
  • Deveniți mai încrezători în ziua examenului
  • Pregătiți-vă studenții sa treacă cu succes examenul de certificare

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidențialitate.
I Accept

Obiective de examen

Cumpărați voucher