Project Description

Evidențiați-vă și deveniți mai vizibili

Programul de certificare Microsoft Office Specialist oferă evaluări de competențe și cunoștințe prin noua noastră metodă de testare bazată pe proiecte, dând elevilor și profesioniștilor exerciții din viața reală pentru a evalua cunoștințele lor de Microsoft Office.

Acest lucru garantează că fiecare absolvent de certificare poate utiliza toate caracteristicile și funcționalitățile Microsoft Office, crescându-le șansele de succes în mediul academic sau profesional.

Descărcare resurse:

Valoarea certificării Microsoft

Certificarea Microsoft le dă studenților și candidaților care sunt deja activi în câmpul muncii posibilitatea de a-și croi propriul drum, de a-și îndeplini ambițiile și a-și atinge maximul potențial.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidențialitate.
I Accept

Impactul certificărilor Microsoft Office Specialist

De ce sunt certificările Microsoft Office Specialist atât de valoroase pentru studenți, educatori și instituțiile de educație? Urmăriți mai jos studiul de caz al liceului Cooper Hills pentru a afla mai multe detalii.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidențialitate.
I Accept

Resurse de învățare pentru certificările Microsoft Office Specialist

Cursurile video de la LearnKey îmbunătățesc experiența de învățare și cresc șansele de succes la examenul de certificare. Acestea vă oferă posibilitatea de a învăța în propriul dvs. ritm.

CCILearning oferă soluții complete pentru predare și validează competențele esențiale pentru a reuși pe piața muncii. Un leader al industriei de resurse de învățare, produsele și serviciile CCI includ aplicații de evaluare, cursuri acreditate pentru predarea la clasă, cursuri de e-learning și soluții de învățare complexe.

Disponibil pentru: Word, Word Expert, Excel, Excel Expert, PowerPoint, Outlook, Access, OneNote & Office 365

Jasperactive este primul sistem sinestezic de învățare și validare în Microsoft Office mapat pe obiectivele de examen MOS.

Pearson oferă soluții curiculare de Carieră și Educație Tehnică care pregătesc candidații pentru succesul academic și profesional.

Media Interactiva este cunoscut pentru expertiza în dezvoltarea de materiale și teste educaționale.

Curicula MSI este creată pentru a răspunde nevoilor de învățare a elevilor de clasa a-12-a și a studenților în mediul universitar. Curicula se aliniază cu obiectivele de examen de certificare și poate fi adaptată la cerințele examenului de Bac.

Disponibil pentru:  Word, Excel, PowerPoint & Outlook

MOS 2016: Cel mai bun

MOS este un instrument puternic pentru a măsura competențele candidaților la certificare și pentru a-i pregăti pentru aplicarea lor în lumea reală.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidențialitate.
I Accept

Fiecare examen vă ajută în calea spre succes

Certificarea MOS le dă absolvenților un avantaj în mediul academic și profesional din ziua de azi.

Progresați spre niveluri mai înalte de certificare

Există trei niveluri de certificare: Specialist, Expert și Master. Fiecare nivel vă propulsează spre următorul nivel de cunoștințe. Candidații pot obține certificări în toate trei nivelurile și astfel pot progresa spre nivelul Master. Piața muncii are nevoie de profesioniști care posedă cele mai avansate niveluri de educație și competențe.

Este bine să deveniți Specialist. Este și mai bine să deveniți Expert. Dar cel mai bine este să deveniți Master!

Cumpărați voucher

Obiective de examen