Certificari 2017-10-12T19:58:28+00:00

Certificari recunoscute la nivel international

Produsele Certipro, create in parteneriat cu Microsoft, Adobe si Autodesk sunt recunoscute la nivel global si sunt furnizate de catre Certiport – lider mondial in organizarea examenelor de certificare de tip “entry-level”

Certificarea IC3-GS4

Indiferent daca planifici sa te specializezi in calculatoare sau daca doresti sa iesi in evidenta, IC3 este prima ta optiune. IC3 Digital Literacy Certification asigura atat elevilor, studentilor, cat si celor ce isi cauta un loc de munca, cunostintele de baza necesare reusitei in mediile care solicita folosirea calculatorului si a internetului.

Detalii

MOS | Microsoft Office Specialist

Suita Microsoft Office reprezinta o oportunitate captivanta pentru institutiile de invatamant si de formare profesionala in vederea imbunatatirii competentelor privind utilizarea calculatorului. Aceasta editie a programului este insotita de certificarea Microsoft Office Specialist 2010.

Detalii

MTA | Microsoft Technology Associate

Programul Microsoft Technology Associate (MTA), dezvoltat de expertii Microsoft Learning si de instructori profesionisti, sprijina institutiile educationale in atingerea unui nivel de competenta fundamental, necesar elevilor si studentilor pentru a reusi in cariera IT.

Detalii

ACE | Adobe Certified Associate

Avand aptitudinile si cunostintele potrivite de digital media, poti sa-ti creezi o cariera sau sa-ti trasezi o uimitoare traiectorie catre succes. Certificarea Adobe Certified Associate (ACA) te va deosebi pe tine din multime si te va identifica fiind o persoana cu un inalt nivel de cunostinte si aptitudini.

Detalii

ACE | Adobe Certified Expert

Prin obtinerea certificarii oficiale Adobe Certified Expert (ACE) transmiti angajatorilor un mesaj important referitor la nivelul tau de expertiza in utilizarea produselor Adobe. Certificarile Adobe sunt recunoscute in industria IT.

Detalii

ACU | Autodesk Certified User

O cariera in IT este dependenta de o educatie tehnologica care sa pregateasca candidatii cu abilitati tranzactionabile de 2D si de 3D si sa-i invete sa foloseasca software-ul de design Autodesk® la nivel de arta. Certificarea Autodesk Certified User confirma tocmai acest fapt.

Detalii

ACP | Autodesk Certified Professional

Pentru profesionistii care poseda cunostinte avansate de Autodesk, certificarea Autodesk Certified Professional este un pas indispensabil in cariera. Certificarea profesionala este cea mai buna modalitate de a demonstra cunostintele necesare pentru a va demarca in fata competitiei si a avansa in cariera.

Detalii

MCE | Microsoft Certified Educator

Microsoft Certified Educator (MCE) este o certificare neutra fata de tehnologii, care permite profesorilor sa isi demonstreze competentele dupa cadrul descris in  outlined in programul Technology Literacy Approach al UNESCO.

Detalii

img1

Prin Certipro Education ai ocazia, chiar ACUM, sa iti validezi competentele si sa le aliniezi la traiectoriile de frunte privind educatia si cariera din lumea digitala de astazi. Programeaza-te pentru a sustine un examen!

Ai intrebari despre oricare din aceste produse sau ai ales deja certificarea potrivita telurilor tale ori ai nevoie de asistenta in acest sens, contacteaza-ne!

Te asiguram de intregul nostru suport!