eBook-uri 2017-10-12T18:48:33+00:00

eBook-urile – o alternativa moderna, ieftina si convenabila la manualele traditionale

Prin platforma Texidium puteți să vă accesați toate manualele digitale de oriunde și oricând și de pe orice dispozitiv.-

Studiu & Recapitulare

Anumite caracteristici precum semnele de carte, notițele sau secțiunile evidențiate vă ajută mult la studiu. Aceste elemente pot fi sincronizate pe orice dispozitiv realizați studiul.

Textul evidențiat poate fi ascuns în orice moment pentru a face citirea mai ușoară.

Dincolo de text

Anumite secțiuni de text pot fi printate direct de pe eReader.

Puteți să partajați anumite secțiuni din text cu prietenii voștri direct online sau prin copierea textului respectiv într-un document Word.

Citirea

Este foarte ușor să identificați o anumită pagină din manualul digital folosind funcția de căutare implicită Texidium. Alternativ puteți să folosiți căutarea implicită în capitol sau a navigării prin pagini. Ultima pagină parcursă va fi notată pe toate dispozitivele pe care le folosiți la studio, astfel încât șiă știți tot timpul unde ați rămas, indiferent de ce dispozitiv folosiți.

Manualele digitale, textile evidențiate, semnele de carte și notițele pot fi accesate și offline, chiar când nu aveți conexiune de internet pentru ca să puteți să învățați cu adevărat oriunde și oricând.

Compatibilitate & Suport

Versiunea web a eReader-ului poate fi accesată folosind orice browser.

Aveți aplicații disponibile pentru Windows, Mac, iOS și Android.

eBook-urile CCI folosec Texidium eReader.

eBook-urile noastre sunt realizate de care CCI Learning din Canada. Certipro este unicul distribuitor al CCI in Romania. Pretul unic al unui eBook este de 99 lei + TVA.

Comandați acum

Pregatire pentru certificarea IC3

Detalii

Pregatire pentru Microsoft Office 2010

Detalii

Pregatire pentru Microsoft Office 2013

Detalii

Pregatire pentru Microsoft Technology Associate

Detalii