eBook-uri – IC3 2017-10-12T18:12:34+00:00
eBook Ro Cover

Acest eBook complet a fost conceput pentru a oferi o introducere in alfabetizarea digitala si care poate fi realizata prin utilizarea unui computer. Veti parcurge aplicațiile cele mai cunoscute de productivitate pentru a procesa documentele cu care vă întalniti în mediul scolar sau de afaceri. Va veti familiariza cu internetul și veti intelege beneficiile utilizarii in comunicare si partajare a informatiilor.

eBook-ul este destinat celor care sunt in etapa de familiarizare cu functiile computerului si a aplicatiilor sale. Scopul publicarii acestui eBook este acela de a va ajuta sa dobanditi competentele digitale de baza si sa le aplicati pentru a realiza anumite sarcini mai eficient.

Acest eBook este perfect pentru elevii care încep sa studieze Tehnologia Informatiei la scoala si care isi propun sa inteleaga ce poate fi realizat cu ajutorul unui computer. Mai mult, continutul parcurge materia necesara pentru promovarea cu succes a examenului de competente digitale la bacalaureat, sau orice alta certificare a competentelor digitale de baza.

eBook-ul contine multe exercitii practice – iar fisierele destinate cursantilor pot fi descarcate direct de pe site-ul CCI Learning. Formatul eBook-ului permite studiul oricand si de oriunde. Acesta poate fi instalat pe pana la 4 dispozitive: calculator, laptop, tableta sau telefon. Notitele pe care le faceti pe un dispozitiv sunt sincronizate in mod automat pe celelalte dispositive folosite de utilizator.

Cuprins

Obiectivele lectiei

Exemple de pagini si exercitii

Fisiere pentru cursanti

Ghid de instalare

Resurse pentru profesori